Следвайте Гласове в ТелеграмСтратегическият институт за национални политики и идеи сключи

...
 Следвайте Гласове в ТелеграмСтратегическият институт за национални политики и идеи сключи
Коментари Харесай

СИНПИ ще си партнира с Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана

 Следвайте " Гласове " в Телеграм

Стратегическият институт за национални политики и хрумвания подписа контракт за съдействие с Националната асоциация на компании за комерсиална сигурност и защита.

Документът бе подписан от ръководителите на управителните препоръки на СИНПИ - Калоян Паргов и на НАФТСО - Александър Митев. Това стана в гр. Копривщица по време на Регионалната среща на компаниите работещи в охранителния отрасъл, на която Паргов бе посетител. 

„ Взаимодействието сред охранителните компании и органите на държавна и локална власт на национално и районно равнище е доста значимо да сигурността на жителите. Ето за какво планираме двете организации взаимно да разработим разнообразни документи - тактики, разбори и стратегии за развиване на бранша сигурност и частната охранителна активност, както и рекомендации за дейности при конфликтни обстановки “, това сподели Калоян Паргов след подписването на контракта.

По думите му е значимо да се насочат взаимните старания към подкрепяне и насърчаване на познанията на българското общество в региона на отбраната на собствеността и личността.

За осъществяване на сложени цели ще бъде образувана работна група, която ще създаде годишен проект за деяние, ще провежда периодически съвещания и ще координира взаимни национални и районни мероприятия, конференции и семинари. 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР